29 / 03 / 2024

Barcelona deniz üzerinde 150 bin kişilik bir stat yapacak!

Barcelona deniz üzerinde 150 bin kişilik bir stat yapacak!

Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın yerine deniz üzerinde 150 bin kişilik bir stat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor



İspanya Ligi şampiyonu Barcelona, Nou Camp'ın yerine deniz üzerine müthiş bir stat inşa etmeyi planlıyor. Geçen sezon lig ve Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren Katalan kulübüne mimar Emili Vidal tarafından sunulan projede 150 bin kişilik bir stadın yapılması planlanıyor. Ulaşımın sağlanması için 20 metre yüksekliğinde yapılacak bir köprünün yanı sıra, otopark, helikopter pistinin de bulunacağı yeni stadın 1 milyar Euro'ya mal olacağı belirtiliyor. Barcelona'nın şu anda kullandığı Nou Camp Stadı ve yanında bulunan antrenman ve altyapı tesislerinin arazisinin değeri ise 700 milyon Euro olarak gösteriliyor.

GUARDİOLA: "ETO'O GİTMELİ"
Bu arada Inter'den alacağı parada anlaşamadığı için İtalyan ekibine hala imza atmayan Samuel Eto'o'ya teknik direktör Pep Guardiola'dan uyarı geldi. Barcelona Teknik Direktörü İbrahimoviç'le takas edilen Kamerunlu oyuncu için, "Artık onun için gitme zamanı. Satış kararını ben verdim. Bir değişim gerekiyordu ve bu karara uymalı" diye konuştu.
Sabah

 


Geri Dön