18 / 04 / 2024

Barış Yarkadaş'tan İnnovia 4 tepkisi: Bu mağduriyeti bir an önce giderin!

Barış Yarkadaş'tan İnnovia 4 tepkisi: Bu mağduriyeti bir an önce giderin!

Yeşil GYO'nun da güvence verdiği Esenyurt İnnovia Evleri'nin teslimatı yapılmadı. Konut sahipleri seslerini duyurabilmek için buluştu. 6 bin 500 aile evine kavuşmayı bekliyor. CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da "Vatandaşlarımız ev sahibi olmak isterken, dert sahibi oldu" diye konuştu.



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) imzasının olduğu Innovia projesinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında 9 bin 100 konut teslim edilirken projenin 4. etabından konut satın alanlar, mağdur oldu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; 2015'te tamamlanması öngörülen projede, teslimler hala getçekleştirilmedi. 

İstanbul Esenyurt'taki Yeşil İnşaat tarafından teslim edilemeyen konutlarını alabilmek için bir araya gelen onlarca vatandaş eylem yaptı. Innovia Evleri önünde toplanan ve 6 bin 500 aileyi temsil ettiklerini belirten vatandaşlara, Tüketiciler Derneği Başkanı Aydın Ağaoğlu da destek oldu. Ağaoğlu, mağduriyetin bitirilmesini istedi. 

Barış Yarkadaş tan İnnovia 4 tepkisi: Bu mağduriyeti bir an önce giderin!

Diğer yandan mağdurların kendisine ulaştığını belirten ve konuyu sosyal medyaya taşıyan CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da "Vatandaşlarımız ev sahibi olmak isterken, dert sahibi oldu. Evler hala teslim edilmedi. Muhatap da yok sorumlu da... İnsanlarımız kendi kaderlerine terk edilmiş. Bu mağduriyeti bir an önce giderin" diye konuştu.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Innovia 4'ün imar planı iptal edildi!


Geri Dön