24 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nin yüzde 90'ı satıldı!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir'deki Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinde satış oranı yüzde 90'a ulaştı. Aralık 2013'te satışa sunulan Bulvar İstanbul'da bulunan bin 720 konutun yüzde 90'ına denk gelen 1550 konutun satışı tamamlandı.



Bulvar İstanbul Evleri'nde geriye 170 daire kaldı. Bulvar İstanbul'un diğer etabı Bulvar Rezidans ise sadece hafta sonuna özel gerçekleştirdiği 37 kattaki 165 dairenin, 140'ını satarak 1 saat içinde yüzde 90'lık satış oranı elde etti. 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tiplerinin bulunduğu proje Başakşehir'in ilk rezidans projesi olarak dikkat çekti. 




700 milyon lira gelir elde edildi Projede yer alan mağaza ve dükkanları ilerleyen dönemlerde satışa çıkaracaklarını belirten  Bulvar İstanbul  İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan projede halen yaptıkları satışlardan 700 milyon TL lira gelir elde edildiğini açıkladı. 2015 yüı için planlarını açıklayan Aydoğan, "Projemizin ticari alanlarının ihalesini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 

Bulvar Cadde'yi bölgenin Bağdat Caddesi olarak konumlandıracağız" dedi. 



2015 yılında Özülke İnşaat olarak gayrimenkul sektöründeki yatırımlarına devam edeceklerini söyleyen Aydoğan, "Yeni arsa arayışlarımız devam ediyor. İstanbul'un çeşitli bölgeleri için açılan ihalelere katılıyoruz. Yine aynı yıl içerisinde İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de bir ofis projesi hayata geçireceğiz, bu proje için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 


Dünya


projeye sor



Geri Dön