19 / 04 / 2024

Başakşehir Seyran Şehir'de ön satış başladı! Metrekaresi 2 bin 600 TL!

Başakşehir Seyran Şehir'de ön satış başladı! Metrekaresi 2 bin 600 TL!

Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi’nin Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de inşa edeceği Seyran Şehir, 220 daireden oluşuyor. Başakşehir Seyran Şehir projesinin ön satışına başlandı...




Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi’nin Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de inşa edeceği Seyran Şehir, 220 daireden oluşuyor.


Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Seyran Şehir projesinin ön satışına başlandı. 'Bir Ev Bir Aile' sloganıyla satışa çıkan Seyran Şehir, 7 blokta 220 konuttan oluşuyor. Projede 2+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ön satışta konutların metrekare fiyatının KDV dahil 2.600-2.800 lira arasında değiştiğini belirten Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Belirlediğimiz satış fiyatımız maliyet fiyatımıza çok yakın. Fiyatları zaman içinde artıracağız. Dolayısıyla ön satıştan daire alanlar ilk günden itibaren kazanmaya başlayacaklar” diye konuştu. 


BLOKLAR SADECE 5 KATLI


Seyran Şehir’in aile konseptli bir proje olduğunu söyleyen Uyan, blokların 5’er katlı ve her katta 2 daire olmak üzere projelendirildiğini söyledi. Projede dört kapalı havuz ve Türk hamamı da bulunuyor. 



Akşam


Geri Dön