25 / 04 / 2024

Başakşehir Vadi Yaka'da lansman avantajı devam ediyor!

Başakşehir Vadi Yaka'da lansman avantajı devam ediyor!

Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir’in kalbinde inşa edilen ‘Vadiyaka’ projesinde avantaj devam ediyor.



Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir’in lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satıldı. Lansman fiyat avantajının devam ettiği proje; modern konut anlayışı, özgün mimarisi ve sosyal imkanlarıyla büyük ilgi görüyor. 


Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı’nın referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor.



Hem oturumluk hem de yatırımlık proje olan Vadi Yaka peyzajıyla da farklılaşıyor. Projede çocukların güvenle ve özgürce oynayabilecekleri özel bir ‘çocuk oyun adası’ bulunuyor. Miniklerin kullanıma uygun doğal solüsyonla üretilen ahşap malzemeli oyun elemanlrıyla donatılan çocuk oyun adası; projenin aile yaşamına uygunluğunu pekiştiriyor.


Şehir Hastanesi’ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika mesafede yükselen Vadiyaka; Başakşehir’de lansman fiyat avantajları devam ediyor.


Yeni Akit


Geri Dön