26 / 04 / 2024

Başakşehir'de satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Başakşehir'de satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Başakşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Bahçeşehir I. Kısım Mahallesi, Hoşdere Mevkii'ndeki 2 bin 278 metrekarelik bakım ve akaryakıt istasyonu arsasının satışı için ihale düzenledi



 Başakşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Bahçeşehir I. Kısım Mahallesi, Hoşdere Mevkii'ndeki 2 bin 278 metrekarelik bakım ve akaryakıt istasyonu arsasının satışı için ihale düzenledi. Tamamı belediyeye ait olan arsa halen boş durumda bulunuyor. Arsanın tahmin bedeli için 13 milyon TL istenirken geçici teminat için 390 bin TL tayin edildi. İhale 23 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Başakşehir’de akaryakıt istasyonu kuracaklara
Başakşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Hoşdere’deki 2 bin 278 metrekarelik bakım ve akaryakıt istasyonu arsasının satışı için ihale düzenledi. Tamamı belediyeye ait olduğu açıklanan arsa halen boş durumda bulunurken arsanin tahmini bedeli için 13 milyon TL istendi. Belediye yetkilileri, geçici teminat olarak 390 bin TL tayin ederken ihalenin 23 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirileceği bilgisine de yer verdiler.


Geri Dön