28 / 03 / 2024

Başiskele'de caddeler imar planına uygun düzenleniyor!

Başiskele'de caddeler imar planına uygun düzenleniyor!

Mannesman Sokak'ta yol genişletme çalışmasını tamamlayan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri perde duvar çalışmasını da tamamladıktan sonra baskı beton ve aydınlatma çalışmalarını tamamlamak üzere kollarını sıvadı.



Başiskele Belediyesi, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda tüm birimleri ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüme kavuşturmak için görev başında. Cadde ve sokaklarda imar planlarına uygun düzenlemeler yapan ekipler yol açımı,  yol genişletme çalışmalar ve akabinde yapılan dekoratif duvarlar, yaya kaldırımları, aydınlatma ve asfalt çalışmaları ile Başiskele'nin fiziksel kalitesini her geçen gün arttırıyor.


Kent Estetiği açısından tek tip olarak belirlenen dekoratif duvar çalışmalarını yol genişletme çalışması yapılan alanlarda uygulayan ekipler bu yöndeki çalışmalarını Kılıçarslan Mahallesi Sokakta tamamlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ağaçları budaması ile estetik görünüm kazanan Mannesman Sokak'ta baskı beton ve aydınlatma çalışmaları başladı.


Kocaeli Manşet 


Geri Dön