24 / 04 / 2024

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.



Bugüne kadar inşaat, gıda, perakende, tekstil ve turizm sektörlerinde faaliyetlerini başarıyla sürdüren Başyazıcı Grubu, girdiği İstanbul pazarında da inşaat ve kentsel dönüşüm yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

1953 yılında Kayseri’de kurulan ve Başyazıcı Et Ürünleri, BYZ Garage AVM, Mix Kayseri AVM, Almer Hotel, Ommer Hotel, Bamen Tekstil, Maba Mağazacılık markalarıyla sektörde tanınan Başyazıcı Grubu, inşaat alanında da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 


Yatırım atağı kararı çerçevesinde çözüm ortaklarıyla yoluna devam edecek olan Başyazıcı Grubu, reklam ajansı olarak 'Being/Çözüm' ile el sıkıştı. Başyazıcı, geçtiğimiz günlerde iletişim danışmanı olarak da sektörde yaptığı kaliteli işler ve seçkin müşterileriyle tanınan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı ile işbirliği kararı almıştı. 


Bir Omnicom Group şirketi olan Being/Çözüm, kazandığı ödüller ve farklı sektörlerden birçok ulusal ve uluslararası markaya tam hizmet sağlayan Türkiye’nin en büyük reklam ajanslarından biri. Being/Çözüm; Başyazıcı Grubu’nun marka bilinirliğini artırmasında en büyük destekçisi olacak.

Türkiye için değer yaratan yatırımlarla yol alan Başyazıcı Grubu, inşaat ve kentsel dönüşüm yatırımlarıyla, gelecek nesiller ve örnek şehircilik için marka olacak projelere imza atmayı hedefliyor. Başyazıcı'nın önümüzdeki dönem için planlanan gıda yatırımları da bulunuyor.


Geri Dön