23 / 04 / 2024

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..



Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “İnşaat sektörüne girme kararını vermek hiç de kolay bir süreç değildi benim için. Çünkü fotoğrafçılıktaki kaliteli ve başarılı işlerimizi inşaat sektöründe de göstermeliydik. Bu yüzden ilk projemiz yapabileceğimizin en iyisi olmalıydı ve öyle de oldu. 38 villadan oluşan ve 40 milyon dolar yatırım değeri ile Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirdiğimiz ilk markalı konut projemiz GölMahal Villaları’nda bir villa projesinde yapılabilecek en iyi çözümleri müşterilerimizle buluşturduk. Bugün ise hem villa projelerine hem de Büyükçekmece’ye devam dediğimiz ve 90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.


Hakan Yalçın, BatıMahal’i ‘İki Katta Villa’ konseptiyle geliştirdiklerini belirterek, “Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketiciler salonun ve mutfağın bahçeden üst kodda olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarını ayrı katlarda istediklerini belirtti. Biz de buradan yola çıkarak gündüz yaşam alanı ve gece yaşam alanı konsepti ile geliştirmelerimizi yaptık. Bu nedenle net 45 metrekare ile 60 metrekare arasında değişen bahçe ile bütünleşmiş; günlük yaşam odası, kiler, ada mutfak, misafir yemek odasına sürme kapı ile irtibatlı bir mutfak alanı tasarladık.” dedi. 1.700 metrekare ile 3 bin 500 metrekare arası arsası olan 890 bin dolardan başlayan projede 400 metrekare net bir villanın değeri 1 milyon dolar. Ödemelerde ise yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vade yapılan projenin inşaat seviyesi yüzde 70’i aştı.


Toplantıda sektörü de değerlendiren Hakan Yalçın; “İnşaat sektörü zor bir yıl geçiriyor. Yaklaşan seçimlerden ve kurlarda yaşanan hareketlilikten ötürü tüketiciler yatırım kararlarını askıya almış durumda. Seçimden sonra sektörde hareketlilik yaşanacağına inanıyorum. Tüketiciler belirsizlik durumu ortadan kalktıktan sonra askıya aldıkları yatırım kararlarını aktif hale getirecektir. Ayrıca ruhsatı alınan projelerin de hayata geçmesiyle birlikte bir hareketlilik başlayacak ve bu da beraberinde bir büyüme getirecektir.” dedi.


Zaman


Geri Dön