23 / 04 / 2024

Batışehir iletişim!

Batışehir iletişim!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Batışehir iletişim için 444 5 343 telefon numarasından Batışehir Bağcılar satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Batışehir Bağcılar'da ödemeler 1 yıl taksit ertelemeli olarak yapılıyor...




3 bin 305 adet daireden meydana gelen  Batışehir  İstanbul Rezidans projesi İstanbul Bağcılar'da inşa ediliyor. Batışehir iletişim ve adres bilgilerinden önce Batışehir İstanbul Rezidans'ın detaylarına yer verelim.


Bağcılar Batışehir Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 188 bin liradan başlayarak, 1 milyon 369 bin liraya kadar değişiyor. Bağcılar Batışehir Rezidans projesinde ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Bağcılar Batışehir Rezidans'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri tasarlandı. Bağcılar Batışehir Rezidans'ta konutlar 46,68 - 274,40 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Batışehir iletişim için 444 5 343 numaralı telefonu arayarak Bağcılar Batışehir Rezidans satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Bağcılar Batışehir Rezidans projesi 818 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Bağcılar Batışehir Rezidans projesi Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. Bağcılar Batışehir Rezidans projesi 700 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. Bağcılar Batışehir Rezidans İSTOÇ'un hemen yanında yer alıyor.


Bağcılar Batışehir Rezidans projesinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark gibi imkanlar mevcut.


Bağcılar Batışehir Rezidans nerede?

Bağcılar Batışehir Rezidans adres : Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul



Batışehir iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön