26 / 04 / 2024

Bauhaus Bakırköy, bugün Marmara Forum ile birlikte açılıyor!

Bauhaus Bakırköy, bugün Marmara Forum ile birlikte açılıyor!

Bauhaus Bakırköy, 31 Mart Perşembe günü (bugün) hizmete giriyor. Bauhaus Bakırköy'ün açılış etkinliklerinde Ece Sükan, Schneider; Cem Davran, Polisan için puzzle yarışması yapacak



Atölye, Ev ve Bahçe Uzmanı BAUHAUS Bakırköyde firmalar renkli, coşkulu açılış etkinlikleri ile ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Ece Sükan, Cem Davran ve Ege gibi ünlülerin  katılacağı açılış etkinlikleri ile alışveriş görsel bir şölene dönecek.

Marmara Forum Alışveriş Merkezinde yer alan BAUHAUS Bakırköy 12 bin metrekare satış alanı, 120 bin ürün çeşidi,1600 kişilik özel otoparkı, E-5ten direkt giriş rahatlığı sağlayan kolay ulaşımı ile 31 Mart Perşembe günü (bugün) saat 08.30da kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Sektörün öncüsü BAUHAUSun Bakırköy Şubesinde firmalar dört gün boyunca düzenleyeceği açılış etkinlikleri ile alışverişi keyfe dönüştürecek. Ziyaretçiler hem alışveriş yapacak, hem de Çarkıfelek, Triatlon, Vidalama, delme, zımparalama  ve Puzzle yarışmaları ile eğlenerek, kazanacaklar. Animatörler ve palyaçolar da anahtarlık, kalem, çakmak, bloknot, şapka, güneşlik, balon, gibi çok çeşitli hediye ve promosyon ürünleri dağıtacak. Karnaval tadındaki tanıtım etkinlikleri  Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de sürecek.

Firmaların 31 Mart Perşembe günü etkinliklerinden bazıları;

Ece Sükan  - Schneider
Cem Davran - Puzzle yarışması Polisan
Elif Ece Uzun ve Pınar Güsar - Osram 

Ürün tanıtım etkinliği gerçekleştirecekler.


Geri Dön