19 / 04 / 2024

Bayder İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bayder İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dağlı tarafından kuruldu.



Bayder İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dağlı tarafından kuruldu.

Bayder İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT : İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, profil, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İZOLASYON: -İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. -Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. REKLAM:Şirket reklam amacı ile ışıklı veya ışıksız tabelalar ile eşantiyon hediyelik eşya ve plaket gibi malzemeler üzerinde şekil ve yazıların yapımı biçimindeki işlerin tamamını yapabilir. Bu amacını gerçekleştirmek için gerekli logoları hazırlayabilir, ticari yatırımlar yapabilir. Büyük ışıklı tabelalar kiralayabilir ve kiraya verebilir.-Yurt içi ve yurt dışında gösterime girecek sinema filmleri, yapılacak konser, tiyatro, sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri gösterilerin reklam, tanıtım ve organizasyonunu yapmak. OTOMOTİV:Otomotiv aksam ve parçaları aksesuarları akümülatörlerin alımı, satımı ithali ihracı ve pazarlaması.-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. KIRTASİYE:Her türlü kırtasiye malzemesi alım ve satımını, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak.-Kurşun kalem, tükenmez kalem, dolma kalem, silgi, cetvel, pergel, ataç, uhu, mürekkep, şeffaf bant, koli bandı, pastel boya, kuru boya, sulu boya, keçeli kalem, raptiye, defter, cep ve not defteri ve bilumum kırtasiye malzemelerinin alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön