19 / 04 / 2024

Baymak Kayseri'de yeni bir şube açılışı gerçekleştirdi!

Baymak Kayseri'de yeni bir şube açılışı gerçekleştirdi!

Baymak’ın Türkiye sınırları içindeki bayi sayısı her geçen gün artıyor. Daha önce Kayseri’de pek çok bayisi olan Baymak bu kez İç Anadolu’nun gözbebeği Kayseri şehrini yepyeni Baymak bayisi ile tanıştırdı, son teknolojiyi Kayseri’ye taşıdı.



Bayi sayısına her geçen gün yenilerini ekleyen Baymak, bu kez Kayseri’de 05.03 2014 tarihinde yeni bir bayi açtı. Daha önce Baymak A.Ş. bünyesinde bulunan Baymak&Falke Markası Dağıtıcı Bayisi olan Termosan Kayseri ’de yeni bir bayi ve lojistik merkezi açarak hizmet vermeye başladı. Bayi açılışına Baymak A.Ş. Genel Müdürü Sn. Ender ÇOLAK, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Termosan firma sahibi Suat İnan katıldı. Kurdeleyi birlikte kesen Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Suat İnan, Baymak Ailesi’nin hızlı ve istikrarlı büyümesinin mutluluğunu yaşadı.  Açılışta konuşma yaparak Baymak’ın teknolojisine övgüler yağdıran Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “ Bu şehrin güçlenmesini ve güzelliklerle anılmasını istiyoruz. Bu anlamda kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği konuları çok önemlidir. Baymak teknolojiye yatırım yapan en önemli ve lider ısıtma- soğutma markasıdır. Bu markayı gerek çevreci yaklaşımı ve ürünlerinden dolayı, gerekse teknolojiye yaptığı yatırımlarından dolayı kutluyor ve yeni açılan bayinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Ender Çolak “ Dünya devi BDR Thermea’nın Türkiye’deki yansımasıyız”


Açılış töreninde konuşma yapan Baymak A.Ş. Genel Müdürü Ender ÇOLAK şunları söyledi; ‘’ Dünya devi BDR Thermea’nın Türkiye’deki yansıması olarak Kayseri’yi her zaman en son teknoloji ile tanıştırıyoruz. Bayi ağımızın Kayseri’de her geçen gün artması Kayseri halkının da teknolojiye ve inovasyona verdiği önemi göstermektedir. Bugün birlikte açılışını yaptığımız Termosan’a ait mağaza ve lojistik merkez bu gelişmenin en büyük göstergesidir. Baymak A.Ş. istikrarlı büyümesini, oluşturduğu dağıtım kanalını doğru yöneterek sağlamaktadır. Baymak ile birlikte çalışan bayilerinin de Baymak ile birlikte büyüdüğünün en güçlü kanıtı;  Baymak&Falke Dağıtıcı Bayi Termosan’ın Ankara, Samsun ve Konya’dan sonra Kayseri’de örgütlenmesidir. 

Baymak A.Ş. yeni dönemde üretim hatlarında yeniden yapılanma yaparak, Hollanda teknolojili Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan Lectus, Yoğuşmalı Yer Tipi kazan Magnus ve pazarın en sessiz, en küçük ve en verimli yoğuşmalı kombisi İdee’yi üreterek piyasaya sundu. Baymak A.Ş. olarak bundan sonraki dönemde de en son teknolojiye sahip ürünleri pazara sunmaya devam edeceğiz.”

Baymak, bayilerine bir yenisini daha ekleyerek başarısını perçinlemiş ve Kayseri ilinde bir kez daha tüketiciyi teknoloji ile tanıştırmış oldu.




Geri Dön