27 / 04 / 2024

Bayraklı Ontan projesi 2016'da teslim!

Bayraklı Ontan projesi 2016'da teslim!

Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteyl ile müşterilerine tanıttı. Ontan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem ev sahipliğinde gerçekleşen davet, İzmir Arena'da organize edildi.




Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteyl ile müşterilerine tanıttı. Ontan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem ile Yönetim Kurulu üyeleri Sait Ozmeydan ve Taner Akçınar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davet,  İzmir  Arena'da organize edildi. 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 261 adet rezidans, 51 adet ofis ve 17 adet de mağaza olmak üzere toplam 329 adet bağımsız bölüm bulunacak. 2016 yılının 11. aynıda bitirilmesi planlanan Ontan Bayraklı'da, 1+1 ve 2+1 dairelerin yanı sıra, 15. katta körfez manzaralı havuz, 11. katta fitness salonu, spa ve jenerasyon merkezi yer alacak. 

İzmir'den aldıkları ilhamla hayata geçirecekleri yapılar hakkında bilgi veren Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Ozmeydan, "Bulunduğu yer itibariyle şehrin iş, eğlence, alışveriş merkezlerine yakın konumlandırdığımız projede, otopark, çocuk oyun alanı, güvenlik, kuru temizleme, ütü servisi, oto yıkama, vale, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, sinema odası, house keeping, çöp toplama hizmeti, dairelere teknik servis ve sağlık hizmetleri gibi 5 yıldızlı otel konforunu residence hizmetleriyle birleştireceğiz" dedi. Konuşmanın ardından davetliler, canlı müzik eşliğinde ikramların tadına baktı. 


İzmir 9 Eylül


Geri Dön