28 / 03 / 2024

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...



Gaziantep'teki 80 okulun inşaatı ödenek sıkıntısı yüzünden durdurulurken, Antep'in şehir merkezinde bulunan, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine ise millet bahçesi yapılacağı bildirildi.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, bu proje için 1 milyon TL  bütçe ayrıldığını söyledi. Yılmazkaya, ‘'Gaziantep genelinde 80 okulun inşaatı bütçe yetersizliği gerekçesiyle durdurulurken, eski parayla 1 milyar lira harcanarak millet bahçesi yapılıyor. Çocukların okulu yok, bahçeyi neyleyim'' diye konuştu.

’10 milyon lira harcanan valilik konağına yıkım kararı alındı’

Yılmazkaya, kısa zaman önce 10 milyon lira harcanarak tadilat yapılan Valilik konağı için de yıkım kararı alındığını belirterek, ‘''Gaziantep şehir merkezinde yıkılan Kamil Ocak Stadının yeri ve çevresinde bulunan valilik binası ile demokrasi meydanı millet bahçesine çevriliyor, harcanacak miktar büyük israf'' dedi. 


Geri Dön