16 / 04 / 2024

Bayrampaşa Caprice Gold 'un temeli atıldı!

Bayrampaşa Caprice Gold 'un temeli atıldı!

Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz tarafından Bayrampaşa 'da Avrupa 'nın en büyük şehir oteli olarak inşa edilecek Caprice Gold Otel 'in temeli Cüppeli Ahmet Hoca 'nın dualarıyla atıldı



Jetpa Holding tarafından Bayrampaşa 'da yapılacak 7 yıldızlı Caprice Gold 'un temeli, Cübbeli Ahmet Hoca ve Tanju çolak 'ın da katıldığı törenle atıldı. Caprice Gold Bayrampaşa 'nın arsa ve yatırım maliyeti toplamı 270 milyon euro olarak açıklandı. 2012 'nin mayısında bitecek projenin tamamlandıktan sonra piyasa değerinin 1.5 milyar euroyu bulması bekleniyor.

TASARIMCILAR VAKKO 'DAN
Eski futbolcu Tanju çolak 'ın da katıldığı törende konuşan Fadıl Akgündüz, otel mimarisinin Las Vegas tarzında olacağını ancak alkol ve kumar olmayacağını söyledi. Perdelerden, çarşaf ve havlulara kadar bütün oda malzemelerinde Vakko 'nun tasarımcılarıyla çalışacaklarını söyleyen Akgündüz, “çok özel bir otel yapacağız ” dedi. Akgündüz, 120 mimar ve mühendisin çalıştığı projede şimdiye kadar 365 odayı 4 bin 546 kişiye devremülk olarak sattıklarını söyledi. Akgündüz, buradan elde ettikleri 148 milyon 569 bin lira ile otelin finansmanını karşıladıklarını ve krediye ihtiyaçlarının kalmadığını belirtti. Akgündüz 198 odanın daha devremülk olarak satılacağını söyledi.   Akgündüz, Bayrampaşa Oteli 'nin tamamlanmasının ardından Silivri, Bodrum ve Yozgat 'ta da Caprice Gold Otel açacaklarını kaydetti.
Türkiye/Uğur Küçük


Geri Dön