25 / 04 / 2024

Bayrampaşa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Titanic Otel açılıyor!

Bayrampaşa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Titanic Otel açılıyor!

İkon Yapı, Bayrampaşa 'da gerçekleştirdiği Diamond Tower projesinde Titanic Otel Grubu ile anlaşarak bölgenin ilk 5 yıldızlı otelini getiriyor. Titanic Otel; 304 oda, yaklaşık 2.500 m2 Sağlık Kulübü ve toplantı salonlarından oluşacak



Geliştirdiği butik projelerle gayrimenkul sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen İkon Yapı, Bayrampaşa 'da gerçekleştirdiği Diamond Tower projesinde Titanic Otel Grubu ile anlaşarak bölgenin ilk 5 yıldızlı otelini getiriyor.
Toplam 33.000 m2 kapalı alana sahip olacak Titanic Otel; 304 oda, yaklaşık 2.500 m2 Sağlık Kulübü ve toplantı salonlarından oluşacak.
60 metrelik yüksekliği ile bölgenin en yüksek binası olma özelliğine sahip Diamond Tower, çatısına koyacağı Titanic Otel markasıyla Vatan Caddesi, Haliç Köprüsü ve Tepebaşı gibi bölgelerden de rahatlıkla görünebilecek.
Titanic Otel, çevresinde sağlayacağı değişim ve dönüşümle birlikte Bayrampaşa 'da başlatılan Kentsel Dönüşüm sürecinin de en önemli halkalarından birisi olacaktır.

TITANIC HOTEL/DIAMOND TOWER 'DA CADDE DÜKKANLARININ KİRALAMASI DA BAşžLADI
Bayrampaşa Evlendirme Dairesi 'nin tam yanında, Titanic Otel 'in önündeki cadde üzerinde yer alan ticari ünitelerin kiralanması da yapılan bu anlaşmayla birlikte başladı.
110 m2 ile 2600 m2 aralığında sadece 16 adet dükkanın bulunduğu projede, ünitelerin tamamı oldukça yoğun bir trafik akışına sahip üç ayrı caddeye bakmaktadır.
Bayrampaşa Evlendirme Dairesi 'nin ve Titanic Otel 'in yanı sıra, Tuna Lisesi, çeşitli spor tesisleri ve Türkiye ekonomisinin temel taşlarından makine üretim sektörünün bulunduğu bölgede yer alan ticari üniteler, toplam 5.000 m2 kapalı alana sahiptir. Projede kiralanacak üniteler cadde mağazaları olarak planlandığından, genel yönetim giderlerinden de muaf tutulacaktır.
Diamond Tower, gerek TEM ve E5 yolları arasında olması, gerekse minibüs, otobüs ve metro alternatifleri ile oldukça geniş bir etki alanına sahiptir. Minibüs ve otobüsler hemen binanın önünden geçmekte, metro ise en fazla 100 metre mesafede yer almaktadır. Bunun yanında, gerek önündeki Topçular Cicoz Yolu, gerekse üst tarafında yer alan Rami – Bayrampaşa ana caddesi de trafik akışının en yoğun olduğu bölgelerdir.
Proje ve kiralamalar hakkında ayrıntılı bilgiye www.diamondtoweristanbul.com web adresinden, Aremas Gayrimenkul 'un 0212 283 93 94 numaralı sabit veya 0537 915 11 00 numaralı cep telefonlarından ulaşılabilir.

 

 

 


Geri Dön