20 / 04 / 2024

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO Yönetim Kurulu'nun 618 sayılı toplantısında, Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi (İcracı) olarak atanması sebebiyle, SPK Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) Md.18-3'e göre Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi. Egemen Döven şirkette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına halen devam ediyor.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 03/02/2021 tarih ve 618 sayılı toplantısında, Genel Müdürlük görevini yürüten Sn.Egemen Döven'in ana ortağımız Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi (İcracı) olarak atanması sebebiyle, SPK Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) Md.18-3'e göre Sn.Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Sn.Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verilmiştir. Sn.Egemen Döven şirketimizde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına halen devam etmektedir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön