19 / 04 / 2024

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi istifa, atama ve temsil hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın istifasının kabul edildi. Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerileri ile Hacı Bayram Gökhan'ın ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu Madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne üye olarak seçilmesine karar verildi.

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan'ın istifası ile yerine Hale Çırak'ın Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atanmasına ve ayrıca Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmasına oy birliği ile karar verildi. 

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
24.04.2018 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda;

Yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın istifasının kabulüne, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerileri ile Hacı Bayram Gökhan'ın ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu Madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne üye olarak seçilmesine, Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan'ın istifası ile yerine Hale Çırak'ın Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atanmasına ve ayrıca Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur. 


Geri Dön