23 / 04 / 2024

Beko Inverter klima ile bu yaz havanız değişsin!

 Beko Inverter klima ile bu yaz havanız değişsin!

Sıcak yaz ayları için Beko 7675 D Inverter Klima birbirinden üstün özellikleri ile en büyük kurtarıcınız olacak gibi gözüküyor



Beko 7675 Inverter klima, A enerji sınıfı klimalara göre % 50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlayarak 13.000 Btu/h soğutma kapasitesine sahip. -10ºC’ye kadar ısıtma sağlayan Beko klima yaz aylarının yüksek sıcaklıklarında da mükemmel soğutma performansı gösteriyor.


DC Inverter kompresörü sayesinde konvansiyonel klimalardan farklı olarak ortam sıcaklığı istenen seviyelere geldiğinde kompresör hızını ihtiyaca göre artırıp azaltabiliyor. Böylece gereksiz duruş kalkışlar olmayacağından sabit hızlı A enerji sınıfı klimalara göre yüzde 50'ye varan oranda enerji tasarrufu sağlamış oluyor. Aynı zamanda, konvansiyonel klimalara göre daha kısa sürede ortamı istenen sıcaklığa getiriyor.


Üretimlerinde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan 7675 D Inverter klima, ortamdaki ısıtma/soğutma ihtiyacına görse kompresör hızını kontrol etme imkanı sunar. İstenen ortam sıcaklıklarına erişildiğinde ise kompresör hızını düşürerek istenen konfor şartlarını korur.


Beko Inverter klimalarda bulunan anti-alerjik filtre, içerisinde bulunan özel enzimler sayesinde alerjik özelliğe sahip havada uçuşan maddelerin protein yapısını bozarak deaktive olmalarını sağlıyor. Üretiminde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan Beko Inverter klima, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, doğal rüzgar etkili homojen hava dağılımı, korozyona dayanıklı Gold FinTM kaplı dış ünite, Jet Cool ve Jet Heat özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özeliklere de sahip. 


Elektrik kesintilerinden sonra otomatik çalışma, otomatik sıcaklık kontrolü, otomatik 4 yönlü hava yönlendirme ve sıcak kalkış modu diğer önemli özellikleri arasında yer alıyor.



Geri Dön