28 / 03 / 2024

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.



Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Suni ve sentetik pamuk imali, ithali, ihracı, alım ve satımını yapmak. e. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. f. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. g. Her türlü tekstil ve konfeksiyon sanayisinde kullanılan makine, cihaz, alet, edevat, yedek parça ve aksesuarları ile sarf malzemelerinin üretimini, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak. h. Her türlü gemi,tekne ve yat işletmeciliği yapmak, gemi,tekne ve yat kiralamak. i. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.


Geri Dön