26 / 04 / 2024

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen benzin fiyatlarında artış devam ediyor. Peki benzin fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni fiyat listesi...



Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren benzin fiyatları artmaya devam ediyor. Gelen son zamlarda birlikte akaryakıt fiyatları zirveye yerleşti. Peki benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzinin litresi ne kadar oldu? 1 litre benzin ne kadar? İşte kalem kalem yeni fiyat listesi...

Benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzinin litresi ne kadar oldu? 1 litre benzin ne kadar? Kalem kalem benzin yeni fiyat listesi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsin. Gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatlarına gelen son zamlarla birlikte benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 17,45 liradan 17,98 liraya yükseldi. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu?

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bugün itibariyle benzine 53 kuruş, motorine 1 lira 33 kuruş zam geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen konuyla ilgili bir duyuru yapan Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yaptığı duyuruda, benzinin litre satış fiyatına 53 kuruş, motorinin litresine de 1 lira 33 kuruş zam geldiğini bildirdi. EPGİS tarafından yapılan resmi duyuruda yapılan fiyat artışlarından sonra kalem kalem fiyat bilgisi de belirtildi. 

Açıklanan son zamlarla birlikte mera kent İstanbul'da ortalama 17,45 TL'den 17,98 TL'ye, başkent Ankara'da 17,55 TL'den 18,08 TL'ye, İzmir'de de 17,57 TL'den 18,10 TL'ye çıktı. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, motorin fiyatları da ortalama olarak mega kent İstanbul'da 17,58 TL'den 18,91 TL'ye, başkent Ankara'da 17,68 TL'den 19,01 TL'ye ve Egenin incisi İzmir'de 17,68 TL'den 19,01 TL'ye çıkacak.

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL BELİRLENİR?

Sabah'ın aktardığına göre, gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor? Zamlarla birlikte zirveye oturan akaryakıt fiyatları ülkemizin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalamasıyla dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Gerçekleştirilen bu hesaplamalar sonucunda dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve şehirlere göre bazı değişiklikler de gösterebiliyor. 

Araç sahiplerine kötü haber! Depoları hemen fulleyin: Benzin ve motorin 20 TL olacak…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön