19 / 04 / 2024

Berat Albayrak: Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız!

Berat Albayrak: Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye ekonomisi dünya örneklerine kıyasla pozitif ayrışarak yılın ilk çeyreğini yüzde 4.5 büyümeyle tamamlıyor. Sonraki dönemlerde güçlü toparlanmaya şahit olacağız inşallah" dedi.



TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4.5 büyüdü.

Sputniknesws'de yer alan habere göre; büyüme rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye ekonomisi dünya örneklerine kıyasla pozitif ayrışarak yılın ilk çeyreğini yüzde 4.5 büyümeyle tamamlıyor. Salgın etkilerini hissedeceğimiz ikinci çeyrekte daha temkinli ilerleyecek sonraki dönemlerde bir güçlü toparlanmaya şahit olacağız inşallah."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön