28 / 03 / 2024

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı...



Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı müracaatı hakkında açıklama yaptı.

Bereket Varlık Kiralama tarafından Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçinde nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, yönetim sözleşmesi ve alım satım sözleşmesinin birlikte kullanılması suretiyle, 95 gün vadeli ve 50 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27.12.2018 tarih ve 65/1534 sayılı toplantısında onaylanan ihraç tavanı kapsamında, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçinde nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, yönetim sözleşmesi ve alım satım sözleşmesinin birlikte kullanılması suretiyle, 95 gün vadeli ve 50.000.000,- Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapılmıştır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.


Geri Dön