23 / 04 / 2024

Bereket Varlık Kiralama 90 milyon TL kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu! 

Bereket Varlık Kiralama 90 milyon TL kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu! 

Bereket Varlık Kiralama Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 65 gün vadeli, 90 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusunda bulundu...



Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platform'unda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi müracaatı hakkında açıklama yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama A.Ş. SPK tarafından onaylanan ihraç tavanı kapsamında, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yönetim sözleşmesi ve alım satım sözleşmesine dayalı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin 65 gün vadeli, 90 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama A.Ş.'nin KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19.09.2019 tarih ve 52/1198 sayılı toplantısında onaylanan ihraç tavanı kapsamında, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yönetim sözleşmesi ve alım satım sözleşmesinin birlikte kullanılması suretiyle yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak gerçekleştirilecek 65 gün vadeli, 90.000.000,- Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapılmıştır.

 


Geri Dön