26 / 04 / 2024

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İlknur Can tarafından 19 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.



Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İlknur Can tarafından kuruldu. 


Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) MÜHENDISLIK VE ALTYAPI a) Yurt içinde ve yurt dısında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, genel altyapı isleri; Fiber optik, aydınlatma, elektrik, dogalgaz, içme suyu, kanalizasyon ,karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi insaatlarını yapmak. b) Sirket yurt içi ve yurt dısı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik insaat taahhüdünde bulunabilir. Proje danısmanlık , her türlü genel mühendislik hizmetleri.......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Sultantepe Mah.Özbekler Tekke. Sk.Sultan Apt.No.8/2 Üsküdar 



Geri Dön