27 / 04 / 2024

Berkeley Group, Londradaki rezidans için 40 Türk arıyor!

Berkeley Group, Londradaki rezidans için 40 Türk arıyor!

Londra'da Berkeley Group tarafından inşa edilecek olan 40 daireli 375 High Street Kensington projesi Türkiye'de zengin Türklerin beğenisine sunulacak  



 Londra'da yapılacak 40 daireli rezidans daireler Çırağan'da görücüye çıkacak ve 2 milyon 326 bin liradan alıcı bulacak.

Yurtdışında ev almak isteyenlere danışmanlık yapan Metin Güvener, bu kez zengin Türklerin kapısını çalmaya geliyor. Londra'da Berkeley Group tarafından inşa edilecek olan 40 daireli 375 High Street Kensington projesi Türkiye'de zengin Türklerin beğenisine sunulacak.

Proje Londra'nın ünlü mekanları Kensington Palace ve Royal Albert Hall'a yakın bir konumda olmasıyla dikkat çekiyor. Satış işleminin organizasyonunu Londra'da kurduğu Triangle şirketi aracılığı ile Metin Güvener gerçekleştirecek.

Kulise geçen ay başladı

Proje ile ilgili ilk kulis çalışması eylül ayında başladı. Güvener, bir ay önce Türkiye'ye gelerek satış ile ilgili ön bir nabız yokladı. Edindiğimiz bilgiye göre, projeye zengin Türklerden yoğun ilgi geldi. Sınırlı sayıda olması ve fiyatlarının yüksekliği nedeniyle bilgilendirme toplantıları küçük gruplar halinde gerçekleşti.

Penthouse dairede var

Türklere pazarlanacak rezidanslarda 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra Penthouse daireler de yer alacak. Projede, özel spa, yüzme havuzu, spor salonu, business center, güvenli otopark, Harrods imzalı concierge sevisi ile birlikte 7 gün 24 saat özel güvenlik bulunuyor.

Çırağan'da görücüye çıkacak

Projenin özel tanıtımı 21-23 Ekim tarihlerinde Çırağan Sarayı'nda yapılacak. Dairelerinin tanesi 805 bin sterlin, yani Türk parası ile tam 2 milyon 326 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak. Londra'da hayat bulacak rezidans dairesine sahip olmak isteyenler yüzde 10'una denk gelen yaklaşık 233 bin lirayı peşin verecek. Geri kalan bakiye ise uzun vadeye yayabilecek.

Çocuğu okuyan bile ev alıyor

Ali Ağaoğlu: Projeyi, detayları ve metrekareyi bilmiyorum. O yüzden bu konu ile ilgili yorum yapamam. Ama şunu net söyleyebilirim ki Londra Türkler için cazip bir ülke ve oradan ev almak isteyen birçok Türk var. İyi yerlerde metrekare fiyatı 100 bin pounda kadar çıkıyor. Normalde de fiyatlar 8 ile 10 bin pound arasında değişiyor. Çocuğu Londrada okuyan da zaman zaman Londrada yaşayanlar da oradan ev alma isteğini canlı tutuyor. Metrekare bazında hesaplandığında akıllı bir yatırımsa mutlaka alım talebi gelecektir.

Emine Açar-Bugün


Geri Dön