24 / 04 / 2024

Berrin Löker, Dumankaya İnşaat'ta göreve başladı

Berrin Löker, Dumankaya İnşaat'ta göreve başladı

Dumankaya Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü’ne Berrin Löker atandı



Dumankaya Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü’ne Berrin LÖKER atandı. Löker, satış ve teslim sonrası hizmetler, çağrı merkezi, asistan ve aktivite hizmetleri, dizayn destek ve gayrimenkul değerleme gibi Dumankaya Pusula markası altında toplanmış birçok müşteri hizmetleri operasyonundan sorumlu olacak.

1965 doğumlu olan LÖKER, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra University of Southampton’da İşletme Yönetimi ve Uluslararası Pazarlama alanlarında yüksek lisans öğrenimi gördü.

Berrin Löker 1992-1998 yılları arasında çalıştığı Colgate Palmolive’de Kategori Marka Müdürü olarak görev yaptı ve ilk 4 yılın ardından Ukrayna, Beyaz Rusya ve Merkez Asya Kategori Marka Müdürü olarak görev aldı.

Berrin Löker, Türk Petrol Holding’de Pazarlama ve Satış Müdürü olarak çalıştıktan bir süre sonra, 1999-2005 yılları arasında Pizza Hut-Kentucky Fried Chicken’da Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Löker, her iki markanın Türkiye Kurumsal İletişim ve Pazarlama faaliyetlerinin sorumluluğu yanı sıra Call Center, Müşteri İlişkileri ve CRM Sistemi ile ilgili çalışmalarını da üstlendi.

2005 yılında Sütaş’da Pazarlama Müdürü olarak görev yaptıktan sonra MTS Group-Ariston’a Pazarlama Direktörü olarak transfer olan Löker, 2008-2010 yılları arasında Uno-Komşufırın Pazarlama&Satış&İş Geliştirme Direktörü olarak görev aldı. İngilizce bilen Berrin Löker evli ve 1 çocuk annesi.


Geri Dön