19 / 04 / 2024

Beşiktaş İlköğretim Okulu 2010-2011 eğitim yılında açılacak!

Beşiktaş İlköğretim Okulu 2010-2011 eğitim yılında açılacak!

Beşiktaş Kulubü Başkan Yardımcısı Toprak, "Elazığ'daki Beşiktaş İlköğretim Okulu, 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirilecek" dedi



Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, mart ayında deprem felaketi yaşayan Elazığ’da yaptırılan Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu’nun 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Elazığ’da meydana gelen deprem felaketinden sonra bölgede incelemelerde bulunan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin, başkanı Revna Demirören’in öncülüğünde Elazığlılar’a okul sözü verdiği hatırlatılarak, "Eski yöneticilerimizden Erol Obdan’ın da desteği ile yürütülen çalışmalarda sona gelindi ve okulun yapımı büyük oranda tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde okulda incelemelerde bulunan Dernekler Komitesi Eş Başkanımız Yaşar Güngör Şahin, Bedensel Engelliler Şubesi Komite Üyesi Cüneyt Veziroğlu ve mimarımız Metin Demir eksiklikleri tespit etti" denildi.

Erdoğan Toprak da sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Beşiktaş Kulübü’nün, depremle sarsılan Elazığ halkına elini uzattığını belirterek, "BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin yapımını üstlendiği okulun yapımında son aşamaya gelindi, ufak tefek eksiklikler var. Beşiktaş İlköğretim Okulu, 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirilecek" diye konuştu.
AA


Geri Dön