26 / 04 / 2024

Beşiktaş Kamer Sitesi'nde icradan 1.2 milyon TL'ye satılık konut!

Beşiktaş Kamer Sitesi'nde icradan 1.2 milyon TL'ye satılık konut!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, Beşiktaş'ta bulunan Kamer sitesi içinde yer alan konutu 1 milyon 250 bin TL'ye satacak. Satış, 11 Eylül Salı günü 10:30-10:40 saatleri arasında yapılacak





İlan şöyle;


T.C. İSTANBUL 10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA İLANI

2012/9 SATIŞ Taşınmazın;


Tapu Kaydı: İSTANBUL ili, BAKIRKÖY ilçesi, şevketiye mah. mahallesi/köyü. 33 pafta, 336 ada, 9 parsel, 463.37 m2 . Apart man Bahçeli Ahşap Ev Özellikleri: Söz konusu taşınmaz İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Yeşilköy mahallesi Saadetli sokak No: 16 mevkiinde bahçeli ayi rık nizam köşe başı bir apartmandır. Apartmanın dış cephesi serpme olup, eskimiş vaziyettedir. Dış kapısı demirdir. Mevcut bina Zemin kat+ 2 normal kattan ibarettir. Dış gidiş önü, giriş sahanlığı ve kat sahanlıkları karo mozaik, merpen basamakları dökme mozaik kaplıdır. Her katında tek daire mevcut olan apartman. 40 yıllık bir maziye sahiptir. ZEMİN KAT + 2 NORMAL KAT (3 DAİRE) Dairelerim dış kapıları ahşap olup, mevcut daireler 3 Yatak odası+ Salon+ Mutfak+ Banyo+ WC+ Antre ve Balkondan ibaret 100.00 m2 civarında bir alana sahiptirler. Dairlerin Salon ve Yatak odalarının yer döşemeleri klasik parke, duvarlar plastik boyalıdır. Mutfak, Banyo. WC. Antre ve Balkonun yer döşemeleri karo seramik. Mutfak. Banyo ve WCnin duvarları tavana kadar karo fayans kaplıdır. Dairenin iç kapıları ahşap, dış pencereler PVC ve ısıcamlıdır. Daireler bakımsız olup, kombi kaloriferli ve doğalgazlıdır. Satışa konu taşınmazın konum itibarı ile alt ve üst yapısı tamamlanmış olup, her türlü Belediye ve Sosyal imkanlardan istifade edecek konumda civarın talep gören Konut alanında kalmaktadır.


İmar Durumu :Bakırköy Belediye Başkanlığı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İmar Durum ve Planlama Şefliğinin 12.04.2012 ta¬rih ve M.34.6.BAK.0.13.04-310-01/1871 sayılı yazılarında: ilgi yazı ile Bakırköy ilçesi, Şefketiye mahallesi 336 ada 9 parselin imar durumunun çıkartılarak gönderilmesi istenmektedir. Söz konusu parsel 16.09.2007 onanlı 1/1000 ölçekli Yeşilköy uygulama imar planında bir kısmı ayrık nizam, TAKS: %25, H: 12.50 mt irtifada “KONUT alanında”, bir kısmı ise yol alanında kalmaktadır. Söz konusu parselin yan komşu parselin de tescilli eski eser bulunduğundan uygulama aşamasında 1 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulundan görüş alınacaktır. Denilmiştir.


1.Satış Günü: 28/08/2012

2.Satış Günü: 07/09/2012 

3.Satış Saati:14:40-14:50 Saatleri Arası 

4.Satış Yeri: BAKIRKÖY 14. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 

5.Muhammen Bedel:1.973.480,00 TL


Satış Şartları ;


1-Satış, yukarıda belirtilen birinci satış gününde, satış saatleri arasında satış yerinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla yukarıda belirtilen ikinci satış gününde aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin yüzde 40' ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin yüzde 20'si (394.696,00 TL) nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcıya istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde memurluğumuza bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit o madıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. iki ihale arasındaki farktan ve yüzde 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.


iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. 

19/06/2012


İgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. 

(İİK m.126)


İlan için tıklayın





Geri Dön