19 / 04 / 2024

Beşiktaş Kulübü'nün Fulya'daki konteynırları kaldırıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün Fulya'daki konteynırları kaldırıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün futbol altyapısının yenilenmesi kapsamında Fulya'daki tesislerde başlattığı çalışmada sona gelindi. Beşiktaş Başkanı Orman' ın, " Oradaki görüntüden utanıyorum " dediği Fulya'daki konteynırlar kaldırıldı.



Beşiktaş Başkanı Orman'ın, "Oradaki görüntüden utanıyorum" dediği Fulya'daki konteynırlar kaldırıldı. Sabah yeni yapılan tesisleri yerinde inceledi.


Beşiktaş Kulübü'nün futbol altyapısının yenilenmesi kapsamında Fulya'daki tesislerde başlattığı çalışmada sona gelindi. 6-16 yaş grubunun, konteynırların içinde soyunup giyindiği, derme çatma kabinlerde duş aldığı ve Beşiktaş'ın kara yüzü olarak görülen Fulya, yapılan çalışmalardan sonra büyük bir değişime uğradı. Başkan Fikret Orman'ın, "Oradaki görüntüden utanıyorum" dediği Fulya'da konteynırlar kaldırıldı ve yerine modern bir bina inşa edildi. Başkanın, Fulya için görevlendirdiği Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Suat Orman, gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, "Fulya Beşiktaş'ın ruhudur. Çok çalıştık kısa sürede 1800m2 kapalı alanı bitirdik. 1 milyon TL kulübe maliyeti oldu. 10'a yakın Beşiktaşlı maddi desteklerini esirgemediler. Bu tesis Beşiktaş'a bir borcumuzdu" ifadesini kullandı. 


KONTEYNIR NESLİ


Beşiktaş'ta 'konteynır nesli' diye lakap takılan Necip ve Muhammet, eski tesislerde büyük sıkıntı yaşamışlardı.


YENİ TESİSTE NELER VAR?

* soyunma odası

* Serpil Hamdi Tüzün Futbol Teori Odası

* Yönetim Kurulu toplantı odası

* 5 Ofis

* 1 Sosyal alan

* 40 kişilik yatakhane

* Futbol okulları idari bölümü

* Sauna ve Buhar odası

*


Sabah Gazetesi 


Geri Dön