26 / 04 / 2024

Beyazşehir ve Yenişehir Mahallesi'ne spor salonu yapıldı!

 Beyazşehir ve Yenişehir Mahallesi'ne spor salonu yapıldı!

Kocasinan'dan 2 Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yenişehir ve Beyaz şehir Mahallesi'ne yaptırdıkları spor salonlarını bitirdiklerini ve Kayseri ' ye bayram hediyesi olarak sunduklarını söyledi...



Beyazşehir ve Yenişehir Mahallesi'nden gelen yoğun istek üzerine 2 salon yaptıklarını belirten Başkan Bekir Yıldız 'Sağlıklı gelecek sağlıklı nesillerle gelecek. Gelecek nesillerin de spor yaparak sağlıklı olacağına inanıyoruz. Bu nedenle spor alt yapısı zengin bir şehir ve nesil için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" dedi. Beyazşehir Mahallesi Florya Parkı'nda düzenlenen kahvaltıda spor salonu isteyen hanımlara verdikleri sözü tuttuklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız/' Vatandaşlarımızın yaz-kış rahatlıkla spor yapabilecekleri, kolayca ulaşabilecekleri 2 spor salonu yaptık. Sporun toplum sağlığı açısından önemini iyi biliyorum. Sporu ve spor yapanı sürekli teşvik ediyoruz" şeklinde konuştu. 


Başkan Bekir Yıldız, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, tekvando gibi sporlarla çeşitli sosyal etkinliklerin de rahatlıkla yapılabileceği bin 200 metre kare kapalı alanlı 2 spor salonunun inşaat, alt yapı ve arazileriyle birlikte maliyetinin yaklaşık 6 milyon liraya ulaştığının altını çizerek," 2 salonun da hemen hizmete geçmesi için Büyükşehir Belediyemize devrediyoruz. Büyükşehir Belediyemizde çok başarılı spor işletmeciliği yapan Kayserispor A.Ş var. Yaklaşık bin spor adamı görev yapıyor. 

Çok daha pratik ve faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun, güle güle kullansınlar" dileklerinde bulundu. 



Kayseri Anadolu Haber


Geri Dön