20 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi, Gümüşsuyu Meydanı'nı genişletiyor!

Beykoz Belediyesi, Gümüşsuyu Meydanı'nı genişletiyor!

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi meydanında araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen bina, meydan düzenlemeleri kapsamında istimlâk edilerek yıkıldı. Genişleyen yoldan insanlar ve araçlar artık daha rahat geçecek



Beykoz Gümüşsuyu Meydanında istimlâk edilerek yıkılan bina yola dâhil edilerek araç ve yaya trafiği güvenli hale getiriliyor.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine binanın istimlâk edildiğini belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Gümüşsuyu Meydanını olumsuz etkileyen bir noktada meydan düzenlemeleri kapsamında çalışma yapıyoruz. Burası uzun zamandır Gümüşsuyu Mahallesi sakinleri için sıkıntı oluşturuyordu. Meydan önemli derecede rahatlayacak. Halkımız daha rahat yürüyecek. Araçlarımız birbirini beklemeden hareket edecek. Esnafımız daha memnun kalacak. Meydan yenileme ve düzenleme işlerine büyük önem veriyoruz. Soğuksu Mahallesine çok güzel bir meydan kazandırdık. Şimdi tüm vatandaşlarımız, esnaflarımız dua ediyor. Belediye önündeki meydanı rahatlattık. Tokatköy Meydanı bitmek üzere. Paşabahçe Meydanının çalışmaları başladı. Ortaçeşme Meydanına da yakında başlanacak. Çalışmalarımız bitince ilçemizin çehresi de değişecek, geniş meydanlarıyla ferah bir görünüme kavuşacak. dedi.




 


Geri Dön