25 / 04 / 2024

Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri! 127 bin TL'ye!

Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri! 127 bin TL'ye!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Mahal İstanbul

Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 127 bin TL'den başlıyor. Daireler 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 şeklinde tasarlandı



Mahal İstanbul projesi,  Beylik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Beylik Yapı  Mahal İstanbul  görselleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Beylik Yapı Mahal İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Beylik Yapı Mahal İstanbul projesinde 2 blok yer alıyor. 


Beylik Yapı Mahal İstanbul satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1'lerden meydana geliyor. Projede toplam 148 konut bulunuyor. 


Beylik Yapı Mahal İstanbul projesinde dairelerin alanları 54 metrekareden başlıyor ve de 141 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. 


Beylik Yapı Mahal İstanbul satış fiyatları 127 bin TL'den başlıyor. Beylik Yapı Mahal İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


Beylik Yapı Mahal İstanbul projesinde çok amaçlı spor sahası, hobi odası, vitamin bar, Mahal Club, kapalı yüzme havuzu, sauna,sinema odası, fitness merkezi ve oyun alanları bulunuyor. 


Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri!


Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri! 127 bin TL ye!


Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri!


Beylik Yapı Mahal İstanbul görselleri! 127 bin TL ye!



Beylik Yapı Mahal İstanbul adres : Atatürk Mh. Kazım Karabekir Cd No:6 Esenyurt / İstanbul


Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim

Tel : 0212 428 65 65 

Web : www.mahalistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön