28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Alara City iletişim!

Beylikdüzü Alara City iletişim!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Beylikdüzü Alara City iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çebitaş Yapı' nın Beylikdüzü Alara City Evleri' nde bulunan daireler 200 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...




Alara City Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde  Çebitaş Yapı  tarafından hayat geçiriliyor. Beylikdüzü  Alara City  iletişim numarası 0212 854 10 83 olarak hizmet veriyor.


Beylikdüzü Alara City Evleri'nde yer alan dairelerin seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Beylikdüzü Alara City projesi 2 blok halinde yükseliyor. Alara City Beylikdüzü Evleri'nde 120 adet daire yer alıyor. 


Beylikdüzü Alara City iletişim!


Beylikdüzü Alara City Konutları'nda dairelerin alan büyüklüğü 85 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.  Alara City  projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin tamamının satışı tamamlandı. Beylikdüzü Alara City'de konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Beylikdüzü Alara City fiyat!


Beylikdüzü Alara City fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Alara City Beylikdüzü ödeme planına göre banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Buna göre bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor. Kalan tutar ise 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Beylikdüzü Alara City Evleri'nde sauna, kreş, çocuk parkı ve kafeterya gibi sosyal imkanlar daire sahiplerine sunuluyor.


Beylikdüzü Alara City ulaşım!

Beylikdüzü Alara City adres: Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5 Esenyurt / İstanbul


Ulaşım krokisi!


Beylikdüzü Alara City iletişim!


Beylikdüzü Alara City iletişim!

Telefon: 0212 854 10 83


Beylikdüzü Alara City iletişim!

Web Adresi: www.alaracity.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön