26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Aslan Residence iletişim!

Beylikdüzü Aslan Residence iletişim!

Firma: Enta İnşaat

Proje: Aslan Residence

Beylikdüzü Aslan Residence iletişim bilgileri için habermizi inceleyebilirsiniz. Enta İnşaat girişimi ile hayata geçirilen proje tek blok olarak 90 daireden oluşuyor ve projede teslimler hemen yapılıyor...



Tek blok olarak planlanan ve Beylikdüzü'nde  Enta İnşaat  imzası ile yükselen Aslan Residence, 6 bin metrekare inşaat alanına sahip. Beylikdüzü  Aslan Residence  iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.



1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Beylikdüzü Aslan Residence, toplam 90 adet daireden meydana geliyor. 


Sosyal olanaklara da sahip olan Aslan Residence, masaj odaları, yüzme havuzu gibi imkanlar sunuyor. Projede kontular hemen teslim ediliyor.


Aslan Residence Konutları'nda 1 oda 1 salon konutların büyüklükleri 65 metrekare, 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri ise 101 metrekare olarak tasarlandı.


Beylikdüzü Aslan Residence Projesi, banka kredisi kullanımına uygun. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede konutların yanı sıra 18 adet ticari alana da yer veriliyor.


 Beylikdüzü Aslan Residence iletişim!


Beylikdüzü Aslan Residence iletişim


Aslan Residence adres: Barış Mah. Karadeniz Cad. No.1 Beylikdüzü / İstanbul



Beylikdüzü Aslan Residence iletişim


Telefon: (0212) 854 10 30

Web Adresi: www.aslanresidence.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön