23 / 04 / 2024

Beylikdüzü Babacan Central!

Beylikdüzü Babacan Central!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Central

Beylikdüzü Babacan Central projesi ile ilgili detaylar haberimizde ye alıyor. İşte Beylikdüzü Babacan Central fiyat listesi ve proje detayları...



Babacan Port Royal ve Babacan Premium projesindeki ticari ünitelerin satış ve kiralamarına devam eden Beylikdüzü'nde hayata geçireceği  Babacan Yapı  yeni projesi için düğmeye bastı.

Babacan Central adıyla yükselecek olan projede toplam 969 adet konu bulunuyor.  Beylikdüzü  Babacan Central  projesinde ön talep süreci başladı.

Beylikdüzü Babacan Central nerede?
Beylikdüzü Babacan Central nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Babacan Central nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Babacan Central projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon oalrak tasarlandı.

3 blok olarak yükselen Beylikdüzü Babacan Central projesinin teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödeyerek kalan tutar için banka kredisi kullanabiliyor. 

Beylikdüzü Babacan Central!

Beylikdüzü Marmara Park AVM karşısında inşa edilen Babacan Central projesinde 3 katlı bir AVM alanı da mevcut. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Konut bloğu, ofis bloğu ve homeofis bloğunun yer aldığı Babacan Centrak projesindeki 1+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 570 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 

Web: http://babacancentral.com/

Babacan Central projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön