25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent satılık!

Beylikdüzü Kale Kent satılık!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Beylikdüzü Kale Kent satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, toplam 1.421 adet daire ve 52 adet ticari üniteden meydana geliyor...



Teslimlerin 2015 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Beylikdüzü Kale Kent satılık daire bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. 


250 milyon dolar yatırım bedeline sahip Kalekent projenin ikinci etabında yer alan daireler 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilecek. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı imzasıyla yükselen Beylikdüzü Kale Kent satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Beylikdüzü Kale Kent satılık!


33 bloktan oluşan Kalekent Beylikdüzü projesinde; yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, güvenlik gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçirilen Beylikdüzü Kale Kent satılık daire alanları 54 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 2 etap yer alıyor. 


Beylikdüzü Kale Kent telefon numarası: 4443807

Web adresi: http://www.kalekent.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön