29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?



Kalekent Evleri Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 12 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabilen projede banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. 


Kalekent Residence 1.420 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. 33 blok şeklinde tasarlanan proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

1. etabı hemen teslim edilen Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede dairelerin satış fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin 1. etabında 820 adet, 2. etabında ise 650 adet daire bulunuyor. 


Gül İnşaat Kalekent'in sosyal yaşam alanları arasında; tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, fitness center, yapay adalar, seyir terasları, su basamakları, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. 


Kalekent Beylikdüzü adres bilgileri: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Kalekent Rezidans iletişim

Telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön