25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalekent ulaşım!

Beylikdüzü Kalekent ulaşım!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Beylikdüzü Kalekent ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde bulunuyor. İlk etabı bu yıl sonunda teslim edilecek olan proje 33 blok halinde hayata geçiriliyor.



Kalekent Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 

 

Beylikdüzü  Kalekent  ulaşım bilgileri kapsamında projenin, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, Adnan Kahveci Mahallesi'nde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. 

 

Kalekent Residence'de seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center gibi sosyal olanaklar mevcut. 

 

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen Kalekent Konutları'nın 1. etapta 2015 yılı Aralık ayında, 2. etapta ise 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 

 

Kalekent Beylikdüzü ev fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.471 adet daireden meydana gelen projede yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 

 

Beylikdüzü Kalekent ulaşım : Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön