28 / 03 / 2024

Beylikdüzü metrobüs çalışmaları eziyete dönüştü!

Beylikdüzü metrobüs çalışmaları eziyete dönüştü!

Beylikdüzü'ndeki metrobüs çalışmaları nedeniyle otobüs durakları kaldırıldı. Yolcular bu soğuk kış koşullarında, yağmurda, çamurda yol kenarlarında bekliyor. Rezillik diz boyu... İşte Esra Boğazlıyan'ın Habertürk'teki yazısı...



 

Metrobüsün Beylikdüzü'ne kadar uzatılması için çalışmalar sürüyor bildiğiniz gibi... Aylardır da bu nedenle hem E-5'te hem de yan yolda trafik felç... özellikle sabah ve akşam saatlerinde araç konvoyu kilometrelerce uzuyor, millet sinir krizleri geçiriyor. Dolayısıyla Acil Şikyet Hattı'na da 'Bıktık bu trafik işkencesinden' şikyetleri yağıyor. Ancak dün gelen bir mesaj, metrobüs çalışmaları nedeniyle başka bir sorunun daha yaşandığını ortaya koydu. Hem de çok önemli bir sorunun...

SAVUNMASI YOK...

Beylikdüzü'nde oturan ve toplu ulaşım araçlarıyla seyahat eden vatandaşlar, otobüs durakları kaldırıldığı için perişan olduklarını söylüyor. îşte o vatandaşlardan biri, yağmurda, çamurda yol kenarlarında beklemenin zorluğunu tam da şöyle anlatıyor: "Yol boyunca durak bırakmadılar, hepsini söktüler. Bekleyebileceğimiz bir yer olmadığından mecburen yol kenarlarına yığılıyoruz, öyle ki yoğun saatlerde onlarca kişi yolu tamamen kaplıyor. Bir kargaşa, bir curcuna alıp başını gidiyor. Yağışlı günler ise tam rezalet... Yağmurun altında sırılsıklam oluyoruz. Üstümüz başımız çamur içinde kalıyor. Çektiğimiz çileyi tarif etmek mümkün değil. Acaba durakları kaldıran yetkililer milletin yaşadığı eziyeti hiç mi görmüyor Ya da daha da fenası umurlarında mı değil"

Vatandaş ne kadar isyan etse az... Bu kış koşullarında millete yol ortasında otobüs bekletmenin savunması, hiçbir açıklaması olamaz. Metrobüs çalışmalarının daha haftalar süreceği belli. Peki yolcular bu süre zarfında bu rezilliği çekmeye mahkûm mu edilecek Yok mu bu derde derman olacak biri ya da birileri!

BU EZİYETE SON VERİN!

Durakları kaldırılan Beylikdüzü sakinlerinin yaşadığı çile, sözlerle anlatılır gibi değil... Yağmur yağdığında hem ıslanan hem de çamurlara bulanarak otobüs bekleyen vatandaşlar, "Artık bu eziyete bir son versinler" diye haykırıyor.

Esra Boğazlıyan / HABERTÜRK

 


Geri Dön