29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Özyurtlar Residenceda iki günde 200 daire satıldı! 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü Özyurtlar Residenceda iki günde 200 daire satıldı! 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaatın çarşamba günü satışa sunduğu projesi Özyurtlar Residence büyük ilgi gördü ve iki günde 200 daire satıldı. Fiyatların 59 bin liradan başladığı projede ev almak isteyenlere iki farklı ödeme seçeneği sunuluyor



Bugüne kadar 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, çarşamba günü yeni projesi Özyurtlar Residenceı satışa sundu. 10 katlı üç blokta 459 konuttan oluşan Özyurtlar Residence büyük ilgi gördü ve iki günde tam 200 daire satıldı. İstanbulun en hızlı gelişen yerlerinden biri olan Beylikdüzünde inşaa edilen Özyurtlar Residenceda 327 adet 1+0, 132 adet de 1+1 daire bulunuyor. Özyurtlar Residenceda 36 metrekarelik 1+0 yani stüdyo daireler 59 bin liradan satılırken, projede yer alan 74 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerin satış fiyatı ise 89 bin lira.

Özyurtlar İnşaat, Özyurtlar Residencedan ev almak isteyenlere iki farklı ödeme şekli sunuyor. Birinci seçenekte 12 ay taksitle hiç faiz ödemeden eve sahip olunabiliyor. İkinci ödeme seçeneğindeyse Özyurtlar Residencedan daire alanlara şirket bünyesinde 48 ay vade yapılıyor. Yapımına bu ay başlanan ve 2013 Haziranında sahiplerine teslim edilecek olan Özyurtlar Residence, 20 milyon dolara mal olacak. Özyurtlar Residenceda 459 konutun yanı sıra restoran, cafe ve market tarzı kuruluşlar için düşünülmüş 18 adet ticari birim de bulunuyor.

Özyurtlar Residenceın Beylikdüzünde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile Kaya Ramada Otelinin tam arkasında inşaa edileceğini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Merkezi lokasyona sahip proje şehirdışı ve yurtdışından İstanbula fuar ya da iş görüşmesi için gelen işadamlarından büyük ilgi gördü. İki günde 200 daire sattık. Diğer dairelerinde kısa sürede tükeneceğine inanıyorum dedi. Proje bittikten sonra ikinci el satışları ve kiralamaları da Özyurtlar Gayrimenkulün yapacağını ifade eden Tamer Özyurt,  Bu sayede gayrimenkulün değeri hem düşmemiş olacak hem de bir standart gelecek diye konuştu.

444 40 27

http://www.ozyurtlar.com/OzyurtlarResidence.aspx


Geri Dön