28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğine kanıt olan Atatürk’ün annesine ithafen Gürpınar’daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin 10 Kasım’da açılışını yapacaklarını duyurdu.




Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplanan Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu geride kaldı. Başkan İmamoğlu 10 Kasım’ın yaklaştığını belirterek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andıklarını ifade etti. 10 Kasım’da Gürpınar’da bulunan Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışını yapacaklarını belirten İmamoğlu, “Bir annenin Dünyayı nasıl değiştirebileceğine büyük bir kanıt.” dedi ve merkeze Zübeyde Ana’nın ismini vermekten onur duyduklarını söyledi. İmamoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de şimdiden kutlayarak tüm öğretmenlere minnet duyguları içinde olduğunu aktardı.


Gündem Maddeleri’ne geçilmeden önce AK Parti Meclis Grubu, 5 sözlü önerge meclise sundu. Önergelerden 1. Önerge oy birliği ile kabul edilirken, 5. Önerge oy çokluğu ile reddedildi. 2,3 ve 4. Önergeler hakkında da kamuoyu bilgilendirildi. CHP Meclis Grubu ise meclisi 1 sözlü önerge verdi. Meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Önergelerin görüşülmesinin ardında Gündem Maddeleri’nin görüşülmesine geçildi. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Maddeler mecliste oy birliği ile 9. Gündem Maddesi ise oy çokluğu ile meclisten geçti. Meclis sonunda eklenen ilave 2 gündem maddelerinden 10 ve 11. Maddeler, oy birliği ile kabul edildi. Meclis 2. Oturumu 11 Kasım Cuma Saat 10.00’da yapılacak.



Beylikdüzü Belediyesi



Geri Dön