26 / 04 / 2024

Beyonce, Long Adası'nda 26 milyon dolara ev aldı!

Beyonce, Long Adası'nda 26 milyon dolara ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcısı Beyonce, her kentte bir ev sahibi olmaya kararlı gibi görünüyor. Beyonce, New York’un sosyetik bölgesi Long Adası’nda malikane satın aldı.



Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcısı Beyonce, her kentte bir ev sahibi olmaya kararlı gibi görünüyor. Daha geçen ay Los Angeles’ta 130 milyon dolara bir ev alan Beyonce, şimdi de New York’u ziyaret ettiklerinde eşi Jay-Z ve üç çocuklarıyla birlikte otelde kalmak istemediği için bu kentte bir malikane satın aldı. New York’un sosyetik bölgesi Long Adası’ndaki malikane, 1 hektarlık arazi üzerinde kurulu.


7 yatak odası, 4 salon, yemek odalı devasa bir mutfak ile spor, masaj ve sinema salonlanna sahip devasa malikane, 1114 metrekare büyüklüğünde. Ana binaya ek olarak arazide bir de konuk evi bulunuyor. 60 metrelik kendi özel sahil şeridine sahip malikaneye ilk görüşte aşık olan Beyonce ve Jay-Z’nin, ev için 26 milyon dolar (90.9 milyon TL) ödedikleri belirtiliyor. 


Beyonce ve Jay Z  Los Angelas:

Şubat ayından ikiz bebeklerini kucaklarına alacak Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'ın guzide bölgesi Bel Air'den 120 milyon dolar değerinde bir malikane satın aldı.


8 odalı, 4 havuzlu, kendisine ait bir basketbol sahası  bile bulunan saray yavrusunun pencerelerine kurşun geçirmez camlar takıldı.



Korkusuz


Geri Dön