23 / 04 / 2024

Bilgilinin Bodrum Bodrumunda örnek villa hazırlandı!

Bilgilinin Bodrum Bodrumunda örnek villa hazırlandı!

Bilgili Holdingin Muğla Bodrumdaki projesi BodrumBodrum projesi için örnek villa hazırlandı. Yalıkavak Tilkicik Koyunda yer alan proje, hem konumu hem de mimari tasarımıyla ilgi topluyor



 

Mimarlar Arif Özden, Sinan İzgi ve Tanju Özelin imzalarını taşıyan proje, taş ve ahşap malzemelerinin gölgeyle sentezlendiği ilginç bir mimari tasarıma sahip.

26 bin metrekare alanda 80 villa ve az sayıda daire olarak tasarlanan proje, Yalıkavakta yamaçtan denize kurgulanmış özel bir konuma sahip.

Konutların 2+1 ve 3+1 villa ve 2+1 daire olarak tasarlandığı BodrumBodrumda vilların 16sı dubleks olarak projelendirildi. Geniş alanlarıyla dikkat çeken konutlarda B tipi olarak değerlendirilen  ve kendilerine özel serinleme havuzuna sahip olan villaların alanları  237 ila 266 metrekare arasında değişiyor. 237 ila 284 metrekare arasında büyüklüğe sahip olan ve C tipi vilların sayısı 40 olarak belirlendi. Koyun tüm manzarasına hakim D tipi evler ise 251 ila 287 metrekare arasında yer alıyor. Projede fiyat aralığı ise 310 bin ila 770 bin euro aralığında.

Bilgili Holding, daha önce de özel projelerin altına imza atmıştı. Holdingin turizm ve inşaat alanındaki projeleri arasında Radisson Blu Conference & Airport Hotel Istanbul, W İstanbul, Ajia Hotel, West Blocks ve Akaretler Sıraevler gibi çalışmalar bulunuyor.

 


Geri Dön