25 / 04 / 2024

Bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Tapu. com ekspertiz raporlu gayrimenkulleri bin TL açılış fiyatıyla açık artırma usulüyle 21 Aralık Cuma günü satışa çıkarıyor.



Kurumsal satıcıların ekspertiz raporlu gayrimenkullerini hızla nakde çevirmesini sağlayan Tapu. com, bin TL başlangıç fiyatıyla arsa satacak. 

Alıcıların avantajlı seviyelerdetapulara ulaşmasını sağlayan sistem, satıcıların da tapularını “hızlı ve şeffaf” bir şekilde nakde çevirmesini sağlayan Tapu. com, gayrimenkul alıcılarına “alırken kazanacakları” fırsatlar sunmaya devam ediyor. 

Bin TL'ye satışa çıkacak

21 Aralık 9.00’da başlayıp 18.00’de sona erecek açık artırmada piyasa fiyatının çok daha altındakitapulara sahip olunabileceğinin altını çizen Tapu. com kurucu ortağı Emre Erşahin, “Türkiye’nin dörtbir yanındaki tapuları alıcılarıyla buluşturmaya devam ediyoruz, açık artırma ile satışa sunacağımız arsaları, piyasa fiyatının oldukça altında bir rakam olan 1.000 TL’den satışa çıkarıyoruz, alıcılara ‘alırken kazanacakları’ fırsatları sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hızlı tapu devri

Erşahin, Tapu. com’da satılan tapuların ekspertiz raporuna sahip olduğunu ve buna paralel olarak dasatılan her 5 tapudan 1’inin 15 gün içerisinde satışının gerçekleştirildiğini ve 24 saat içinde bile topladığı tekliflerle rekor sayılacak hızlarda tapu devri aşamasına geçebildiklerini söyledi. 

Tapu satışında hız rekoru

Erşahin, “Gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, alıcıların teklifleriyle belirlenmesini sağlıyoruz, şeffaf bir piyasada bilinçli alıcıların vereceği tekliflerle bir gayrimenkulün piyasa değerini bulabileceği düşüncesi üzerine 3 yıl önce kurduğumuz sistemde her gün işlem yapıyoruz” açıklamasında bulundu. 
 


Geri Dön