26 / 04 / 2024

Bina yalıtımında tek kat sıva dönemi başlıyor!

Bina yalıtımında tek kat sıva dönemi başlıyor!

İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor.



İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor. Yapıların yeni yüzü No1 'in tamamen  doğal içeriğe sahip yalıtım sıvaları, binalara pratik çözümler sunuyor. Klasik ve hantal yalıtım uygulamalarını geride bırakan No1 Yalıtım Sıvaları,  tek kat uygulamayla çok amaçlı çözümler sağlıyor.  No1 'in sıva formundaki yalıtım ürünleri, iç cephe ve dış cephe olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Güçlü ısı, ses, su ve yangın yalıtımı sağlayan sıvalar; klasik yalıtım uygulamalarının aksine hafifliğiyle yapıların yükünü azaltıp direncini koruyor. Güçlü yapışma ve mukavemet özelliğine sahip ürünler, kolay ve hızlı kullanımlarıyla işçilik ve zaman tasarrufu da sağlıyor.



Ar-Ge yatırımları ve yenilikçi  vizyonuyla dikkatleri üzerine toplayan No1, özellikle çevreye duyarlı kullanıcıların tercihi oluyor. Doğal hammaddesi pomza ile doğaya saygılı bir portre çizen marka, ürünlerinin açık hücreli yapısıyla binalara nefes aldırıyor. 


Sabah ek


Geri Dön