24 / 04 / 2024

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede? İşte detaylar...



Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede?  Birbahçe Çekmeköy projesi nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

İstanbul Çekmeköy'de Birleşim Grup tarafından hayata geçen Birbahçe Çekmeköy projesinde satış süreci devam ediyor. 22 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daireler oturuma hazır.

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Projede bulunan 1+1 dairelerin fiyatları 720 bin ila 925 bin TL arasında, 2+1 daireler 1 milyon 700 bin TL ila 1 milyon 900 bin TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatları ise 2 milyon TL ila 2 milyon 7000 arasında değişiyor.

Birbahçe Çekmeköy içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna odaları, lounge alanı, çocuklar için kapalı oyun alanı, yürüyüş parkuru, voleybol, basketbol, futbol gibiaktivitelerin yapıldığı çok amaçlı spor sahası yer alıyor.

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birbahçe Çekmeköy nerede? 

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Kuzey Marmara otoyolu, Şile otobanı ve 3. Köprü bağlantı yollarının kesişiminde bulunan Birbahçe Çekmeköy, Ümraniye ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 15 dakika, TEM bağlantı yolu ile 2. Köprü üzerinden Levent–Maslak’a 20 dakika, Kurtköy bağlantı yolu ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika,Avrupa'nın en büyük hastanesi olacak Sancaktepe Şehir Hastanesi 'ne 10 dakika uzaklıkta. Ek olarak proje Avrupa'nın en büyük 3.Havalimanı'na Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle direkt ulaşılabilecek konumda bulunuyor.

https://www.birbahce.com.tr/


Geri Dön