19 / 04 / 2024

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye çıktığını, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde istihdamın arttığını kaydetti.



Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye ulaştığını ve sayının her geçen gün artış gösterdiğini ifade etti.

Çiftçi, yaptığı açıklamasında Birevim olarak istihdama katkı sağlamak için çalışan sayılarını 3 yılda 908 kişiye çıkardıklarını, çalışanlardan 451’nin kadın 458 kişinin ise erkek olduğunu belirtirken bunun 782 kişisinin Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde 127’sinin ise Genel Müdürlük’te istihdam edildiğinin altını çizdi.

“İşgücü yetiştiriyoruz”

Eğitime çok önem verdiklerini söyleyen Çiftçi, her bir çalışanın işe alınmadan önce Birevim’in okulu olan Tasarruf Akademi’de üç hafta devam eden bir eğitim gördüğünü, bu eğitimin sonucunda başarılı olanların Birevim bünyesinde istihdam edildiğini belirtti. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Tasarruf Akademi bünyesindeki eğitmenlerin de alanlarında deneyimli, uzman kişiler olduklarını kaydetti.

"Bugüne kadar 431 kişi eğitim aldı"

Birevim’in okulu Tasarruf Akademi ile ilgili açıklamamalarda bulunan Tasarruf Akademi Müdürü Mirsat Öğretmenoğlu ise: “5’i dışardan olmak üzere 19 eğitmenimiz bulunuyor. Bireysel Müşteri Temsilcisi adaylarımız 25, Saha Tanıtım Temsilcisi adaylarımız ise 15 gün eğitim alıyor. Ağustos ayında; Tasarruf Akademi bünyesinde eğitim alan 38 kişi arasından başarıyla mezun olanlar görev yerlerinde işe başladı. Şu anda ise 25 adayımız eğitimlerine devam ediyor. Tasarruf Akademi kurulduğundan bugüne kadar 431 kişi eğitim aldı.” ifadelerini kullandı.

“Çalışanlarımızın mutluluğu bizim için önemli”

Çalışan mutluluğuna önem verdiklerini söyleyen Murat Çiftçi, birlik ve beraberliği sağlamak için zaman zaman çeşitli etkinlikleri hayata geçirdiklerini, Birevim’i tercih eden gençlerin kariyer planlaması yapabildiğini ve bu yolda kolay alabildiğini ifade etti. Genç ve dinamik kadrosuyla yenilenen, değişen ve gelişen bir şirket olduklarını kaydeden Çiftçi: “Hedeflerimize uygun planlamalarımızı yapıp 2020 yılına motive olmuş, yenilenmiş bir vaziyette gireceğiz. Teknolojik alt yapımızı eksiksiz hale getireceğiz. Tasarruf Akademi’de daha köklü eğitimlerin verilmesini sağlayacağız. Çalışan kariyer yönetimi planlamamızı daha etkin hale getireceğiz. Topyekün refah seviyemizi daha ileriye taşıyacağız.” diye konuştu.


Geri Dön