20 / 04 / 2024

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 



Glassnode ve Findstrat Digital Asset Research tarafından hazırlanan rapora göre, uzun zamandır ellerinde Bitcoin tutan yatırımcılar, Mayıs ayından bu yana ilk kez net pozisyonlarını düşürmeye başladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; uzun süreli Bitcoin yatırımcıları geçtiğimiz 7 günde 77 bin 778 Bitcoin satışı gerçekleştirdiler ve 61 doların üzerinde fiyat ile yaptıkları bu satıştan 4,7 milyar Dolar kazandılar. Fundstrat analistleri Sean Farrell ve Will McEvoy yaptıkları değerlendirmede, "Kısa vadeyi yatırımcılar piyasaya dönüyorlar ve uzun süreli yatırımcıların satış yapmak için ihtiyaç duydukları likiditeyi sağlıyorlar" ifadelerine yer verdi. 

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Bitcoin fiyatı 68 bin 990 doların üzerinde gelen satışlarla yaşadığı sert geri çekilme sonrasında bugün 64 bin 912 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasasının en yüksek hacimli ikinci para birimi olan Ethereum ise zirveye yakın seyrinde devam ediyor. Ethereum son 24 saatte yüzde 2.2, son bir haftada ise yüzde 5 değer artışı kaydederek 4 bin 700 doları geçti. 

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

ELON MUSK DA İŞE YARAMADI

Milyarder iş insanı Elon Musk, Tesla'da bulunan hisselerinden bir kısmını satışını gerçekleştirdi. 1.1 milyar dolarlık satış gerçekleştiren Elon Musk'ın, hisselerden gelen parayla kripto para alımına gitmediği anlaşıldı.

Twitter'dan kripto para adımı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön